img
Het Parool

«De salon van 252 vierkante meter is verdeeld in kleinere ruimtes met elk een specifieke schoonheidsbehandeling, alle in een strak bruin en beige interieur…»

Read more...
img
Numéro

«Located in the iconic Valerius building in Amsterdam Oud Zuid, the revolutionary “Maison of Beauty & Health” PHENOMENA has opened its doors. The international team of experts offers countless beauty & health treatments of the highest level, for both men and women…»

Read more...
img
MASTERS EXPO

«Founder Yulia Reznichenko kan niet wachten om Amsterdam kennis te laten maken met het kwaliteitsniveau dat zij in haar vaderland gewend is: ”Naar mijn ervaring ligt het kwaliteitsniveau met betrekking tot schoonheid- & gezondheidsbehandelingen in mijn vaderland Oekraïne hoger dan in de rest van de wereld, ik wil graag Amsterdam kennis laten maken met deze expertise.”…»

Read more...
img
MIRROR MIRROR MAGAZINE

«Ik hoor dat in de spa diverse behandelingen kunnen worden geboekt voor het hele lichaam. Van het haar, het gelaat, de handen, nagels tot de ontspanning van de geest. Dit ‘menu’ zal in de toekomst verder worden uitgebreid…»

Read more...
img
Villa d'Arte

«Er zijn verschillende zones voor de verschillende specialisaties, en voor cliënten die ‘incognito’ willen genieten van de services van Phenomena, is er de privacy-guaranteed VIP-room, met eigen entree…»

Read more...
img
Zuid

«Bij Phenomena zijn de beautyservices verfijnd en veelzijdig en de maison een fijne oase van rust en ontspanning…»

Read more...
img
Wellness Spots

«Phenomena is te vinden in Amsterdam Oud-Zuid, om de hoek van de Cornelis Schuyt, op de begane grond van het iconische project Valerius…»

Read more...
img
Beautyjournaal

«Bij Phenomena laat je je haar doen, maar ook je huid. En een haartreatment is hier niet zo maar wat. Ik kreeg een prachtige Japanse kuurbehandeling met stoom en serums…»

Read more...
img
Society World

«Voor het lichaam worden massages, body contouring, scrubs, body wraps, lymfedrainage therapieën en ‘NUVOLA’ spa ervaringen aangeboden. Deze ‘dry floating experience’ die in Nederland enkel bij PHENOMENA kan worden ervaren, is een holistische ervaring zonder direct contact met water…»

Read more...
img
Womanly

«Na tien jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële sector, besloot ik mijn droom te volgen. Nu, vier jaar hard werken later, zijn we bij PHENOMENA klaar om onze gasten te verwelkomen. In mijn ervaring ligt het kwaliteitsniveau met betrekking tot schoonheid- & gezondheidsbehandelingen in mijn vaderland Oekraïne hoger dan in de rest van de wereld, ik wil graag Amsterdam kennis laten maken met deze expertise via PHENOMENA”, aldus founder Yulia Reznichenko…»

Read more...
img
Fabelish

«Phenomena means: being exceptional in their area of expertise, a place clients desire to return to soon after their treatments. And, you can practically have it all at once. Or at least at the same place. The spa carries a beauty parlor, a hairdresser section, six different treatment rooms with their own specialty, a pedi department, a nail salon (yes, at Phenomena they work with the nourishing Biab nailcare collection), and the dry floating therapy room…»

Read more...
img